söndag 27 maj 2018

6 veckors frånvaro

Hej på er, sommaren har verkligen pågått ett tag nu. Jag hoppas såklart att den fortsätter, det har ju varit grymt skönt att kunna sticka ut och cykla utan att tänka på vad som behövs i klädväg. Bilden här nedanför är från ett av mina varv på Järavallen i fredags.


Jag fick ju inte riktigt den start på säsongen som jag önskat. Det gick lixom lite åt fanderns inte bara en krasch utan två med en dryg veckas mellanrum. Som tur är så har jag kunnat träna lite sporadiskt så att jag inte tappat allt. Nu i veckan som gått har jag försökt att lägga på lite hårdare träning och det har till viss del faktiskt fungerat. Jag körde en omgång 4x4 idag och det var nästan pinsamt, bara att börja jobba helt enkelt. Skönt att kunna gasa men trist att inse att det tyvärr är en bit tillbaka där jag var. Mitt sikte är inställt på Lida Loop, där hoppas jag att jag åtminstone finns i startfållan.

Jag har ju varit lite frånvarande här under en tid, jag tänkte som så att ingen vill väl höra en massa bittra tankar om lösa ytskickt och framhjulssläpp eller om stora hundar på 70 vägar…

Fram över så får ni helt enkelt lida med att jag är tillbaka här!

Hörs snart igen, Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar