onsdag 30 maj 2018

4x8min banvall

Nyräfsad idag, extra fint och extra jobbigt.

Värmen ja den fortsätter, precis som jag. 
Jag försöker mata på och idag hade jag en date med min banvall, 4x8 stod på schemat. Jag sänkte ambitionen på intensitet en liten aning pga värmen, det var dryga 28°C i skuggan när jag stack ut men inte finns det någon skugga på banvallen… 

För den som finner det intressant, https://www.strava.com/athletes/beingandy

Vad som däremot inte saknades var motvind, fanns i överflöd som nästan alltid. Som grädde på moset  hade man oxå räfsat hela banvallen så att den var extra fluffig lös och dammig.

Belastningen kändes ganska bra i kroppen trots värmen så jag la mig lite högre i puls på de två sista. I övrigt körde jag relativt lugnt men sista milen var det dax att sätta pannan i styrstammen igen. Kom hem hungrig och trött men sånt går ju lätt att åtgärda:)

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar