onsdag 25 april 2018

Tävlingspremiär i helgen!

Jomenvisst, på lördag är det äntligen dags för säsongens första cykellopp! Jag ska köra Dalsland X-Country på lördag och på söndag går den första deltävlingen i X-Cup. Kanske kommer jag att delta där också, får se hur jag känner mig. Två klubbkompisar kommer att köra och det är ju alltid så kul att träffa allt cykelfolk på de här motionsloppen.

Idag rullade jag ut till Berget och körde några kortare pulshöjare i backarna. Vädret var kallt men vackert och nu börjar bokarna vakna till liv.Andreas rullade ut sin racer på en fyramilarunda upp om fyren och via Jonstorp innan han vände hem. Idag var det inte vindstilla, vill han meddela...

Nu till något annat:
Höganäs kommun har nu lagt upp det lilla filmklippet med mig och Andreas på kommunens Facebook-sida, roligt! Jag vill bara passa på att lägga en blänkare här till er som hittat till oss, Höganäs Cykelklubb har en egen hemsida https://hoganasck.blogspot.se om du är intresserad av att veta mer.
Vi har även en Facebook-grupp: Höganäs Cykelklubb , du behöver inte vara medlem i klubben för att gå med i gruppen.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar