fredag 6 april 2018

MekarNilsson bygger 29:a

Då får man väl säga hej till våren här kanske. Det känns som att det är lite på G över allt nu och vädret börjar bli lite skönare.
Vi körde ju lite av ett träningsläger på hemma plan under påsken som ni kanske märkte. Det blev många mil, många backar och många timmar. Så pass att vi faktiskt lyckades försova oss tisdag morgon, det har inte hänt på säker 15år…

Så under veckan som nu gått har livet varit fullt av att komma i kapp, sova ikapp och jobba ikapp. Ovan på det har jag på Yvonnes begäran byggt en 29:er till henne med hennes 650B-ht som grund. Måtten stämde perfekt ock resultatet blev riktigt bra. Test pågår… Självklart har jag hunnit lite träning också, i onsdags körde jag ett kort hårt backträningspass i vidrigt våthal brant gräsbacke och igår cyklade vi ett lugnare pass. Yvonne körde en första test med sin 29:er och passade på att trycka till hårt i ett par stravasegment det verkar lovande med tjugonia minsann. Idag gick jag ner i min källare för 3x15min tröskel och sedan har jag egentligen fortsatt på cykelbygget.


Imorgon är vi på Järavallen under förmiddagen och cyklar, där hoppas jag hinna ställa in min egen cykel lite bättre oxå.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar