fredag 20 april 2018

LVG-kollision med hund

Då var vi framme vid veckans fredag och det är ju aldrig fel. Igår hade jag vilodag, aningen ofrivilligt  men ändå helt ok. Andreas mekade om min cykel och det tackar jag såklart inte nej till! Nu har den en ny framgaffel, nya fräscha däck och "nya" fälgar. Idag cyklade vi mtb på Berget och jag måste helt klart säga att jag är supernöjd med min cykel! 29"hjulen rullar kanonbra och hardtail is da shit!
Älskar känslan i en lätt och rapp cykel som inte sviktar, den är grym! 💜 Jag cyklade de vanliga stigarna medan Andreas tog det lite lugnare.

Äntligen har våra nya klubbkläder kommit!


Varför tog han det lugnt? Jo, han körde ju omkull för ett tag sen på Järavallen och pajade revbenen och som om inte det skulle vara nog drog han i backen i förrgår också. Den här gången med landsvägscykeln. Han kom åkande i ca. 35-40km/h längs en 70-väg när han hör två hundar som skäller på varandra. Ser en hund på höger sida som springer upp mot vägen och han blir orolig att den ska springa ut i vägen men den stannar på tomten. Han vänder blicken framåt och där står en sankt bernard som han kör rakt in i. Andreas gör en rejäl luftfärd och landar på asfalten. Bilar stannar och folk kommer fram, men han får cykla hem på egen hand... När jag kommer hem upptäcker jag att hans hjälm är helt sprucken så han måste ha slagit i huvudet ordentligt. Nu har han ont i hela överkroppen och i käken och kan bara cykla lugnt. Jag tackar högre makter (och Kask) för att hjälmen tog den värsta smällen. Nu hoppas vi på en snabb recovery.

Imorgon springer Höganäs Halvmarathon förbi vårt hus, då står vi och hejar på Markus +alla andra!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar