söndag 22 april 2018

Kul på hjul

Häromdagen hörde Ulrika av sig och undrade om jag ville komma och cykla på Järavallen idag, tillsammans med henne och ett ett helt gäng andra tjejer. Jag som aldrig kan lyckas bestämma någonting i förväg beslutade imorse att jag skulle sticka dit och det ångrar jag inte. In med en skitig cykel och kaffetermos i bilen och sen körde jag från ett gråmulet Strandbaden till solen på Järavallen.

Tjugo tjejer var vi som strålade samman, superkul! Vi delade in oss i olika grupper efter förmåga och cykelvana. Sen var det bara att kriga på! Jag och Linda körde två varv innan alla återsamlades. Lite fika på det sen cyklade jag och Ulrika ett varv till. En riktigt bra dag med cykling och trevligt cykelhäng. Vore kul om några tjejer kunde hitta till mina trakter nån dag kanske :)

Jag och Linda
Foto: Henrik Öijer
Andreas cyklade en sväng på racern på hemmaplan och mötte mängder av cyklister och fick sällskap en bit av en mycket trevlig och stark man - "Tack Mats för samarbetet i motvinden" hälsar han!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar