söndag 15 april 2018

Helgens cykling

Dimmigt värre idag och typ tio grader kallare än igår. Vi tog tag i några ärenden på Väla i förmiddags och efter lunchomeletten var det cykling på schemat. Andreas valde källaren för att undvika att påfresta revbenen, han rullade tre timmar på monarken. Jag cyklade ute i två och en halv timme, med lurar i öronen för första gången någonsin. Lyssnade på två podavsnitt på skånska och det var riktigt trevligt i det bistra gråvädret längs banvallen osv.

Igår var det desto härligare ute. Jag tog bilen till Ängelholm och lyckades snurra runt 36km i skogen. Andreas cyklade dit, rullade en sväng tillsammans med mig och cyklade hem. Det var verkligen hur mysigt som helst i Kronoskogen, varmt och fina torra stigar. A hade det lite tuffare på vägen dit med rejäl motvind 😁


Nu ska jag ta och anmäla mig till Dalsland X-Country har jag tänkt.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar