torsdag 12 april 2018

Bra utdelning på Berget idagDet blev ett återbesök till Berget efter jobb idag och den här gången hängde Andreas med. Han har inte riktigt lika ont längre men tillräckligt ont för att tvingas ta det lugnt uppför och nerför i terrängen.   Det får liksom inte skaka alls.

Eftersom vi hade lite tidsbrist blev det inte så jättelång cykeltid i skogen, men jag körde på i några backar och slog till med ett PR i en backe där vi brukar köra intervaller. Där har jag kört massor med gånger så det var extra kul att ta nytt rekord där. Tyvärr är jag ensam tjej på det segmentet så jag har ingen annan än mig själv att "tävla" mot. Körde ett landsvägssegment också och lyckades knipa ett QOM. På landsvägarna är det fler tjejer och det ger helt klart en extra sporre. Jag kanske skulle ta och lufta racern nån gång ibland för det är lite tufft att köra mountainbike på asfaltssegmenten. Kanske skulle få fler tjejer som cykelsällskap också :)//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar