lördag 7 april 2018

Big wheels keep on turning

Bra uppslutning på Järavallen idag. Fem (+ en halv 😊 ) klubbmedlemmar var vi som cyklade tillsammans. Roligt!

Jag körde såklart min "nya" storhjuling och det kändes bra. Det är ju ganska mycket som skiljer från den cykel jag är van att köra. Först och främst är det hjulstorleken, sen är det längesedan jag cyklade hardtail i skogen plus att jag har bredare styre. Senast jag cyklade på Järavallen var någon gång förra sommaren, så jag kan inte direkt jämföra känslan på just de stigarna. Det är en rätt så kurvig bana med en hel del snäva svängar och jag tycker väl att jag svängde lika bra (läs dåligt) som vanligt. Fick några släpp med bakhjulet på några rötter, vilket jag gissar beror på för hårt pumpade och för slitna däck.

Jag körde två varv på rosa leden, ett lite lugnare och ett i högt tempo med Jimmy bakom mig. Försökte skaka av mig honom och fick en lucka ett tag men han jobbade sig tillbaka - attans. Imorgon tror jag att det blir distans på Berget och runtomkring.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar