lördag 31 mars 2018

Två timmar mtb +rullskidor igen!Körde väl dubbelpass idag igen. Den här gången rullskidor samma sväng som igår, sedan mountainbike ute i verkligheten inte på rullarna i trädgården. Var inte odelat sugen på att cykla ute men alternativet att sitta i källaren var jag ännu mer osugen på. Cyklade upp till fyren, över berget, ner till Arild, Norra Kustvägen till Jonstorp och hem. Inte speciellt mycket stig alltså, vill inte köra där det är blött det förstör så mycket i naturen, stigarna blir bredare och bredare.

Det var rätt så bistert, men jag frös inte - bra! Benen var pigga och sällskapet trevligt :) Frös gjorde jag däremot när jag väl kom in här hemma, tog en varm dusch, en dubbel espresso och tände en brasa. Nu är jag äntligen varm igen. Blir ofta jättefrusen efter träning, hur varmt det än är - märkligt.

Nu ser vi fram emot morgondagen med "Flandern runt" på Eurosport - HELA dagen med start kl. 10.15!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar