lördag 17 mars 2018

Shopping och en stark 3x10:a

Bra lördag hittills får jag säga,
Sitter just nu och säckar i soffan lite, har såklart slagit på eurosport2 och ögnar på Milano-San Remo. Det borde ni också göra om ni läser detta i tid vill säga, fy vilket skitväder dom har dom också.

Dagens outfit...

Vi var under förmiddagen på Helsingborgs köparena nummer ett, Väla.
För en gångs skull fick jag tag i precis vad jag sökte, har ju snöat in lite på svenska Nudie Jeans och fick tag i ett par favvo Lean Dean. Gick all in i samma butik och tog med mig en tisha med gräs på…Sen var det ju då samma gamla tjat som alltid i den här bloggen- har tränat också, 3x10min tröskel och jag kramade ur mig rätt bra. Körde nog ett rekord här tror jag, tyvärr fick jag problem med min garmin som tappade kontakten på sista intervallen en kort stund så sur blev jag så klart.


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar