tisdag 27 mars 2018

Rekordfyror

Så var tisdagensdagens monarktimme gjord, 4x4 på högre motstånd än sist. Första intervallen misstog jag en enkilosvikt för en halvkilosvikt och lastade alltså på för mycket. Räknade ut det mitt i intervallen och förstod då varför jag inte lyckades hålla de kadens jag tänkt. Ordnade upp vikterna inför övriga intervaller och fick till riktigt bra snittwatt på alla - rekord faktiskt!

Det är inte första gången jag lägger i för mycket vikt i korgen, klantigt. Den här gången klarade jag iallafall av att genomföra alla intervallerna trots missen och det är jag nöjd med :) Något jag däremot inte är lika nöjd över är att den här höstvintern aldrig verkar ge upp, börjar gnaga på pannbenet en aning nu. Många kanske tycker att vi inte borde klaga, här är ju barmark och över nollan, men efter att ha haft samma jäkla ruggiga höstväder, ingen vinter bara höst, i snart ett halvår börjar man tröttna. Pratade med mamma som bor 100mil norrut häromdagen, då hade de haft soligt och 7plusgrader, här var det +3 och duggregn."Ja,ja men ni har ju inte någon snö, våren har ju kommit myyycket längre där nere!" Jovisst, snödropparna har blommat sen i december...


Nu ska jag inte gnälla mer! Imorgon är det onsdag och jag börjar inte jobba förrän klockan 8 och det mina vänner är riktigt lyx, brukar tillochmed hinna med en finkaffe på morgonen dessa dagar. Sen är det ju nästan helg!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar