onsdag 14 mars 2018

Onsdag träning och Bicycling

Veckans GC-bild i brist på annat

Så blev det onsdag även denna vecka, jag har skött mig och cyklat mina intervaller. Inte helt oväntat var det då tröskel i formatet 4x10, gjorde ont som faen och var skönt som fasiken på en och samma gång.
Men precis så är det ju rätt ofta eller hur. Yvonne har lagt en 2x20min session bakom sig och såg nöjd ut när hon kom upp ur källaren så jag misstänker att det tog där det skulle.

För någon dag sedan fick vi hem Bicycling i brevinkastet, idag fick jag en stund att skumma lite. En del trevliga ämnen att läsa, lite snack om kommande mtblopp-säsong och en artikel med en intervju av Jessica Clarén. Hon hade en hel del sunda åsikter tyckte jag, bra och väl uttryckt med lite jävlar anammar. Precis vad som behövs bla. Ikväll blir det älggryta, gott på riktigt.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar