lördag 24 mars 2018

Officielt fortsatt skitväder

Hej på er,
Här nere i vår landsända forsätter den bruna månaden (mars) att leverera. Grått Brunt blåst fukt och sådär en 2-3°C. Med andra ord om ni inte är här så stanna där ni är!


När jag nu gnällt av mig om vädret som brukligt så får jag nog säga att det var lite vårkänsla på kullaberg trots allt. Körde upp dit för att testa min cykel och kolla av stigstatus lite, mötte faktiskt rätt många som gjorde samma sak. Efter en timme träffade jag på ett känt ansikte och vi slog följe resten av turen. Trevligt då det faktiskt var länge sedan jag växlade några ord med Anders!

Tråkigt nog är mycket av berget allt för kladdigt och då känsligt att cykla på. Högt upp var det snö men låglänt var många stigar till och med torra. Hur som helst så slarvade jag ihop ca 500hm och rullade sedan hem.

Yvonne körde monark idag, hon gjorde TröskelPyramiden som jag cyklade igår. 4 6 8 10 8 6 4 minuter och lika lång vila. Rätt utförd då är man inte så stöddig efteråt, åtminstone inte jag. Hon tog ut svängarna och klev inte av innan 3tim hade passerat, starkt jobbat!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar