fredag 30 mars 2018

Dubbelpass: rullskidor + cykel

Först och främst vill jag börja med att säga ett stort TACK till alla er som hörde av er igår när jag slängde ut frågan om någon har en 29" cykel i storlek small som jag skulle kunna testa!! Som jag skrev till Linda och Ulrica - vi kanske kan ses på Järavallen nån dag framöver och prova cyklar 😄 Det hade varit skoj. Den 4 maj förra året träffades vi ett gäng på Järavallen, det gör jag gärna om!

Bild från 4 maj 2017


Dagen idag har det rullats både rullskidor och cykel. Vi stack ut imorse och körde en timme rullskidor. Jag är ju verkligen icke speciellt flitig på det, var väl typ andra gången den här vintern och herrejäklar vad det tog i rygg, mage och armar! 


Efter lunch tog Andreas sin Scott och drog en sväng till Ängelholm, snurrade ett varv i Kronoskogen och hem via banvallen. Tre timmar var han ute och jag, som hatar att frysa, vägrade cykla med honom. Istället plockade jag ut rullarna på baksidan och njöt av sol och värme i lä från vinden. För att få tiden att gå och slippa hör så mycket av det där surrande ljudet från rullarna tog jag på lurar och lyssnade på pod. Trots underhållning blev det inga tre timmar för mig, efter 1.5 var jag rätt nöjd.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar