tisdag 6 mars 2018

Då laddar vi om och min nya cykel, en Scott!

Då har man hunnit landa bra i vardagsstressrutiner och jag har börjat ricka in mig i det kommande veckornas träningsblock.

Jag kom precis på att jag minsann inte visat er min cykel inför 2018. Om ni följer mig på instagram @beingandy så har ni förmodligen sett den där redan. Det föll på en Scott Spark som jag har byggt om lite och så här ser den ut. Inte riktigt färdig än men inte långt kvar!Det är alltid en hel del att ta igen på jobb när man varit borta en vecka och jag är väl mitt uppe i det just nu. Har faktiskt bestämt mig att det får ta lite tid att komma ikapp, att börja hispa och stirra runt gör bara saken värre…

Efter hemkomst vilade jag benen helt under fredagen, rullade lugnt under lördagen och körde sedan ett längre hårdare träningspass på testcykeln under söndagen, 2tim strax under eller på tröskelpuls.
Igår tog jag vila igen, har varit lite sliten på grund av riktigt dålig sömn sedan vi kom hem och kände att jag nog inte tar skada av lite extra vila efter alla mil/höjdmeter på GC.


Då är det så att vi är framme på idag och idag var min tanke att känna efter och att känslan skulle få avgöra. Det blev träning, en kort timme med 4x4min och 2st 10sec spurter på slutet. Fortsatt bra känsla får jag säga så nu laddar vi om!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar