torsdag 8 mars 2018

Cykelmässa i helgen och äntligen är jag igång med träningen!

Här hemma diskuteras det diverse lopp inför kommande säsong. Det finns ju så många lopp som verkar roliga.  I långloppscupen har vi kört alla deltävlingar utom Långa Lugnet, kanske vi skulle ta och testa det i sommar? Dalsland X-Country körde vi 2016 och det vore kul att köra igen. Inte minst när jag precis såg att jag finns med i headern på deras startsida!För andra dagen i rad körde jag monark och det är grymt skönt att vara igång med träningen igen. Under denna och förra månaden har det blivit lite si och så med bra träning. Jag åkte på en influensa för ett tag sedan, veckan på GC var kanon och kroppen funkade fint, men efter Gran Canaria blev jag magsjuk. Efter det har jag inte orkat träna, men nu äntligen känns det bättre och jag kan börja ta i. Igår rullade jag en och en halv timme med två tjugor på sweetspot och idag körde jag tröskel 3x10min. Gött!

Något annat som också är positivt är att designen till våra klubbkläder för 2018 äntligen är klar! Ny färg och nya loggor, ser snyggt ut :)Höganäs CK's sponsorer i år är Sportson Helsingborg och Vital Support. Tror inte att Sportson behöver någon närmre presentation :) Vital Support är ett företag i Ängelholm som bland annat utför fystester, erbjuder specialdesignade träningsprogram och mycket annat. Gå in och läs mer på deras hemsida: http://vitalsupport.se

Vad gör ni till helgen förresten? Ni har väl inte missat att det är Skandinaviens största cykelmässa i Köpenhamn, Copenhagen Bike Show. Kanske kör vi över bron och kollar in årets nyheter i cykelvärlden.


//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar