tisdag 13 mars 2018

Banvallen med en twist!!Veckan rullar på, tisdag idag juh. Andreas rullar också på, han stack ut en sväng igår eftermiddag. Ni vet: banvallen - Kattarp - Tånga... fast med en twist! Han svängde minsann av banvallen och tog Torparevägen till Planavägen som leder till Kattarp. Ooo exciting!Själv har jag rullat en timme testcykel idag. Bestämde under uppvärmingen vad jag skulle köra, eller rättare sagt mitt i första intervallen. Tänkte först att jag skulle testa att köra en fyra på betydligt högra watt än vad jag brukar köra fyror på och sedan se om jag orkade fler eller annars sänka motståndet. Överskattade min förmåga / värmde upp för dåligt, jag avbröt försöket efter två minuter. Fortsatte att köra 8 stycken 2:or på samma motstånd istället och satte ett personbästa på det - sssweet!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar