tisdag 20 mars 2018

4x4min mind games!

Imorse när jag tittade ut insåg jag att det var dax igen, snö! Helt okej för mig med antingen det ena eller det andra men inte detta hattande tack. Bilen var dessutom täckt av ett tjockt lager is som skulle hackas bort. I övrigt en grymt fin dag igen, inte ett moln så långt ögat kan nå…

Hade en stund på monarken idag, lite segt nu. Man vill ju hellre ut men det blev bland annat en session 4x4min. Jag kände mig lite vek och jag fick också ett jäkla syrapåslag (om man kan säga så) under sista fyran. Lät dock pannbenet ta den smällen så att grafen inte skulle se så tråkig ut här i bloggen:)


Lät kanske som att det var en lätt uppgift, ingalunda jag led rätt friskt och var på väg att ge upp en gång varje minut under sista intervallen. Ibland är det som att leka katt o råtta med sitt eget huvud, mind games på riktigt låg nivå. En helt vanlig 4:a alltså.

Yvonne tog över testcykeln efter mig och körde även hon fyror. Det gick riktigt bra och hon verkar ha kommit fram till att hon nog ska öka motståndet nästa gång - sånt gillar vi!

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar