fredag 9 februari 2018

Tillslut gick det inte längre

Jag jobbar som ni kanske vet på en skola i förskoleklass och vi har i ett par veckors tid skickat hem barn efter barn med feber. I måndags var båda lärarna i den andra f-klassen sjuka och skulle bli hemma hela veckan. Jag och min kollega fick då ta hand om båda klasserna och det gick ju bra till torsdag efter lunch. Kände mig halvkass och kollade tempen - feber. Nu är jag helkass och fortfarande hemma. Feber, hosta och riktigt jäkla ont i halsen. Hostade typ hela natten. Gör en liten kraftansträngning och bloggar, mer orkar jag inte.

Har passat på att lyssna på några poddar. Perfekt sjukstugesysselsättning då det kräver minimal ansträngning, bara att ligga ner under en filt, blunda och lyssna. Jag lyssnade igenom "Gott snack podden" med Johan & Patrik. Det är Johan Chipskungen Malmsten och Patrik Lundqvist som ligger bakom. Underhållande och intressant, ser fram emot nästa avsnitt!

Sen blev det OS-invigning på tv, trevligt.Andreas har än så länge hållit sig frisk, men är superorolig för att han också ska åka dit snart. Just nu mekar han cykel i källaren och snart ska han köra en sväng med monarken.

Hoppas innerligt på en bättring i morgon!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar