söndag 11 februari 2018

Söndag, fortfarande frisk
Vi har haft sjukstuga här hemma, det är sånt som hör februari till verkar det som. I år har influensan gått hårt fram och drabbat riktigt många. När Yvonne blev dålig var jag väl nervös men hittills har jag klarat mig, det är bara att hålla tummarna.


Jag drog ner på den riktigt hårda träningen en aning och byggde om träningsschemat så att jag förhoppningsvis inte skulle bli så mottaglig. Igår körde jag precis som tidigare i veckan en träning ute på banvallen. Första timmen i Zon 2 och sedan bra farthållning i zon 4-5 under andra timmen. Det får bära eller brista tänkte jag, blir jag sjuk så beror det nog på kontakt med andra människor hellre än den råa kylan. Den träningen känns fortfarande i benen men inga influensasymptom så jag är ruskigt nöjd.

Idag väntar 3 timmar i distanstempo.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar