tisdag 13 februari 2018

Nytt FTP igår och 4x10min idag

Ja man skulle lätt få för sig att jag har cyklat ute idag om man sneglar lite neråt. Men nej sådan tur har vi inte, bilden är från i lördags tror jag. Det går inte riktigt att hålla reda på, så här års ser det praktiskt taget likadant ut hela tiden och över allt.

Idag var det tid för mina ben att hamra sig igenom 4x10min på dryga 90kadens nere i källaren. Lite trötter från gårdagens maxning så får jag ändå ge mig godkänt idag, stabil insats med bra puls men inget att hoppa så väldigt högt över. Igår lyckades jag däremot piska upp mitt FTP till 313W, så pass bra att jag undrar om det stämmer men det är ju svårt att fuska…

Just ja, glöm nu inte anmäla er till xcup ikväll om ni tänkt köra i sommar!
//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar