söndag 4 februari 2018

Körde på såklart och arbete med Höganäs CK

Då var det söndag, händer ju emellanåt så inget märkvärdigt med det men solen sken och det var allmänt finväder med vitt på marken. Det är däremot ovanligt hos oss!

Ni som läste här igår kommer säkert ihåg att jag funderade på att mesa ner mig idag och hoppa över min tänkta hårda träning. Det gjorde jag inte, jag gasade och höll mitt träningsschema och sådant betalar sig ibland. I onsdags fick jag ett nytt Vo2max-rekord av Garmin, som sedan sjönk ett snäpp i fredags. Nu hoppade det tillbaka upp och då blir man ju såklart extra glad.


Vi håller på som bäst att planera tävlingssäsongen här hemma, juni är som en stor tom lucka. Endast Lida Loop från LLC går då. Någon som har ett kul tips eller blir det så att vi drar söderut för att köra något i södra tyskland eller i alpregionen då?

Vi sitter också i detta nu och jobbar lite med Höganäs CK:s klubbkläder. För er som är medlemmar kommer det ut information under dagen ang klädinköp om man önskar att komplettera eller skaffa lite nytt. Är det så att man funderar på att bli medlem så är det läge att betala in medlemsavgiften nu. Detta gäller speciellt om man önskar cykla runt i klubbens snygga cykelkläder, en deadline för årets kläder ligger runt den 15 februari alltså ca 2 veckor bort.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar