lördag 3 februari 2018

Köra på eller sakta in?

Yvonne skrev sist här så då blir det väl min tur då…
Hon nämnde något om att det var lite si å så med hennes träningsplanering för tillfället. Så kanske det är men det ska väl sägas att det per automatik inte är ett recept för att misslyckas. Om man skött sig hela vintern och i övrigt har lite koll på sina styrkor och brister så kan det faktiskt bli succé. Att tillåta sig en lite mer avslappnad inställning till sin träning under en period kan ju vara bra när tex annat tar mycket av ens tid. Många hade istället stirrat upp sig och börjat stressa och det är verkligen inte bra. Jag har tjuvkikat lite och vad man kan utläsa av siffror så produceras det inga halvmesyrer eller velorwatt.

Veckans GC-bild:

Jag själv har gjort vad jag ska (vad jag själv sagt åt mig att göra). Om det är bra eller dåligt, rätt eller fel återstår att se men jag har ett hårt pass kvar att köra denna veckan men känner mig lite sliten. Vid den här årstiden brukar jag tendera att vara försiktig när den känslan infinner sig. Tidigare i veckan lyckades jag sova bort en annalkande förkylning och vi vet jul alla att immunförsvaret inte ligger på topp just nu i influensatider. Ska jag hoppa över mitt hårda pass till förmån för ett lugnt rull..?

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar