måndag 19 februari 2018

Ingen moonwalk här inte, 4x4 rekord.

Jaha då är måndagen den 19 februari påväg mot sin ände. Nästan lite synd får jag säga, satte ett personbästa på 4x4min idag. klev på testcykeln med täppt näsa och tänkte mig att idag blir det väl bara skit, men inte då. Måndagar kan leverera stordåd bara man själv hjälper till…

Jag vet om att vissa älskar att läsa siffror på hur andra cyklister kör, själv är jag lite mer skeptisk på att jämföra mig mot andra på det viset, en hel del parametrar spelar in utöver just watt. När man sedan sitter på en cykel ute så är det allt för många variabler som gör att det blir NÄSTAN oväsentligt vad en viss cyklist trycker för watt på sin monark. Men just idag levererade jag 331-336-337-338W i snitt på 4x4min, rekord med råge för mig och åter igen en liten fingervisning om att jag åtminstone inte gör moonwalk i min träning.


Det kniviga med vinterträningen kommer nu för mig, och det är att inte tappa motivationen. Det är långt kvar till säsongen börjar och det går inte att sitta och vänta på att solen ska börja värma så att man kan hårdköra utomhus. Skärmdumpen kommer från strava, ni hittar mig här: https://www.strava.com/athletes/beingandy om intresse finns.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar