fredag 16 februari 2018

FredagsFys +Annat

Hade medarbetarsamtal med en av mina chefer igår och kom osökt in på ämnet cykel. Vi har nya chefer och de vet såklart inte mycket om oss som jobbar på skolan. Roligt var att hon blev jätteintresserad och tyckte att det var ju jättehäftigt att jag cyklar och tävlar i mountainbike, jag fick berätta en massa om lopp och träning och allt möjligt. Kul!

Idag har jag kämpat vidare med att komma tillbaka till rätt form, det går helt ok, men det är ju otroligt vad man tappar kraft på en dryg veckas uppehåll. Jag tror iallafall att det ska gå hyfsat snabbt att komma ikapp igen! 4x8min zon 4 betade jag av idag.

En som, till skillnad från mig, inte haft något som helst uppehåll är Andreas. Han unnade sig en total vilodag igår efter 16 dagar i streck med cykling. Idag var han på det igen, en timme monark.

Såg att det fortfarande finns några platser kvar till x-cup om någon är sugen på att köra riktigt roliga lopp i sommar! Kolla gärna in vår film från förra årets lopp i Bockeboda!//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar