onsdag 10 januari 2018

Visst jag lovade men rekord på 4x4min

Skitvädret är tillbaka för tillfället, om allt stämmer blir det bättre mot helgen men så länge får vi lov att stå ut. Vad gör man då, ja ni vet ju svaret…

Jo jag sa till en god vän idag att jag ska ha en lite lugnare träningsvecka, men om man nu ändå ska gå ner en våning och kriga så tänker jag att det ska vara mödan värt. Har väldigt svårt att bara mellanmjölks-såsträna och körde därför 4x4min med rejäl uppvärmning och ett långt urrull. Kort och hård ansträngning som landade på ännu ett personbästa.
Jag körde idag 3.2kp på en kadens mellan 96-118. Bästa intervallen hamnade på 333W i snitt och de andra strax under.
Man kan tydligt se på grafen ovan att en bra uppvärmning är att föredra.
Värmde upp i 25min och gjorde ett par minuter med lite mer motstånd, fick sedan 4st intervaller på nästan exakt samma höga puls. Detta är något som i alla fall jag har svårt att uppnå när jag slarvar med uppvärmningen.

Jag satte faktiskt fram filmkameran idag, gör så ibland om jag känner att pannbenet kanske är mjukare än vanligt. Det har ofta positiv påverkan på resultatet om jag vet att bevis finns om jag ger upp eller blir ynklig. Blev verkligen ingen vacker syn men ett pers är ett pers.

//Nilsson
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar