fredag 19 januari 2018

Veckans intervaller och var är ni tjejer?

Så var vi framme vid veckans fredag, härligt! Jag har haft en riktigt bra arbetsvecka och en hyfsat bra träningsvecka så här långt. För min del har träningen bestått av ett pass med tröskelintervaller 5x8min, tio ettor med hög kadens, som blev elva eftersom jag räknade fel och 5x3min på låg kadens. Idag rullade jag lugnt en timme och imorgon pratas det om utecykling, tror att vi blir tre som sticker iväg. Trots att jag egentligen inte gillar att cykla i sånt här fuktigt och rått väder så ska det bli kul, men det hade ju varit ännu roligare om vi var fler tjejer!

Läste ett reportage i Allt om MTB om tjejerna i "Singletrack Sisters Race Team" som jobbar för att locka fler tjejer till sporten. I november förra året hade de en teknikdag för tjejer utanför Lund, med bra uppslutning. Verkligen roligt att det händer saker på tjejfronten! Nu tycker jag att det är dags för oss här i det nordvästra hörnet av Skåne också. Det måste ju finnas fler tjejer än jag som gillar att cykla?! Var är ni? Vår cykelklubb, Höganäs CK, finns nu som en grupp på Facebook där alla är välkomna att gå med (du behöver inte vara klubbmedlem), titta in gärna in där om du vill ha cykelsällskap :) Länk till HCK på fejjan

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar