tisdag 23 januari 2018

Tröskelpyramid och Cykelvasan2018 anmäld


Träningen tuffar på, inte är det lätt att göra framsteg. Det gör ont men det går om man inte ger sig. Idag tog jag mig an en tröskelpyramid och satte personbästa, det är hårt arbete bakom varenda pedalvarv och sällan särskilt kul när det pågår men ett framsteg här och där ger lite hopp om att man åtminstone inte går baklänges. 4-6-8-10-8-6-4min var dagens uppgift och jag la 3kilo i viktkorgen, inte ens det har jag gjort tidigare vid den här typen av intervall. 2tim senare känner jag mig rätt nöjd och mör.
Jag antar att jag blev uppspelt över resultatet. Efter en dusch och lite återhämtningsmat, sitter jag nu anmäld och klar att starta i Cykelvasan i august! Än finns det platser kvar...

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar