lördag 27 januari 2018

Tre timmar på kontot

När solen skiner och vinden inte blåser - är det fint här i södern! Vi prickade in finvädret rätt så bra med cykling från klockan halv tio och tre timmar framåt. Sista halvtimmen mulande det på och då var det inte lika mysigt längre.

MekarNilsson


Andreas mekade ihop min hardtail så idag fick jag rulla en riktigt lätt cykel :) Vi började med att styra söderut för att möta upp Jimmy, fixade lite med sadelhöjden på min cykel hos honom och sedan åkte vi vidare i sydlig riktning. Vi passerade genom Domsten och rullade ner Kruareliden till Hittarp för att sedan ta serpentinen upp. Tydligen körde jag personbästa på det Stravasegmentet - kul! Därifrån snirklade vi oss till Maria Park och vidare förbi Allerum och till Kattarp. Där kopplade vi på förra helgens runda och tog oss hem via Tånga, Jonstorp, Södåkra, förbi Holy Smoke och hem via banvallen.
Jimmy, jag och en snöpinne i Tånga.


70km blev det hela och jag var rejält sliten när jag kom hem. Somnade nästan med Olsson i kökssoffan. Finns inget så sövande som en varm, spinnande katt tätt intill sig.

Nu sitter jag och stillar hungern med dillchips och en öl innan maten... 😆
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar