onsdag 24 januari 2018

Träning för mjukisar

Idag blev det träning för mjukisar för min del, 3x10min på sweetspot. Det var det enda mina ben orkade med på grund av mensvärk, men bättre det än ingen träning alls :) Jag kom hem med absolut noll lust till att träna överhuvudtaget, väntade ut Andreas som körde sin omgång på monarken och tog en kaffe med honom innan jag segade mig ner i källaren. Väl på plats var det faktiskt helt ok och eftersom jag redan var inställd på att inte köra alltför hårt kändes det ju överkomligt med en timmes träning. Är betydligt mer nöjd med mig själv nu än jag hade varit om jag hoppade över cykling idag.
Dagsformen får avgöra vad det blir för träning imorgon.

Nu något helt annat - just nu är verkligen alla på Gran Canaria och cyklar! Snacka om att man längtar som en galning tills det är dags för oss att dra dit! Det ska bli sååå härligt!! Inte så många veckor kvar nu och sedan är det inte så superlänge innan säsongen är igång här hemma, med behagligare utecyklingar, roliga tävlingar och en massa trevligt folk - ser fram emot våren och sommaren jättemycket!

Veckans GC-bilder:
Snart, snart är det här allt som behövs för en cykeltur utomhus.

Punka with a view
//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar