lördag 13 januari 2018

MTB Distans Z2 och punka såklart

Igår grävde jag ganska djupt för att få mina intervaller cyklade nere i källarn, jag gick ner och fick dom gjorda. Lyckades trots lite låg motivation göra arbetet riktigt bra, när jag då är klar drygt en och en halv timme senare så blir man ju riktigt nöjd.


Dagens runda

Idag hade jag lite beroende på vädret bestämt mig för distanstempo ute, mötte upp en klubbkompis klockan tio och vi började med att ta oss an banvallen ut mot Kattarp i motvind. Det var rättså bistert med hög luftfuktighet och kallt grått väder men ändå riktigt gött.


När vi passerat Tånga började vi få vinden i ryggen, inte för att det blåste särskilt mycket men det är alltid skönt och farten ökar och det blir lite lättare att samspråka. Självklart får en av oss punktering och där tog det roliga slut, jag fortsätter själv för att slutföra det jag påbörjat och kör nordvästvart upp mot kullaberg. Cyklar via lite stig upp mot fyren och vänder där hemåt. Efter dryga 3tim i blandad terräng kommer jag hem och får fylla på en helt tom mage.

Hoppas på en repris nästa helg men minus punka såklart!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar