torsdag 11 januari 2018

Inte som jag tänkt, men bra träning ändå

För en gångs skull fick jag styra upp Andreas träning idag. Det brukar nästan alltid vara jag som inte riktigt vet vad jag ska köra för pass och då brukar jag antingen köra samma som Andreas eller så ger han mig ett bra tips. Idag hade jag redan bestämt mig för att det skulle bli tröskel, antingen 4x10min eller 2x20.

A tog, på inrådan av mig, sig an en omgång 4x10.
Jag tänkte mig 2x20. Efter uppvärmingen lastade jag på vikterna och började trampa. Herrejäklar vad jobbigt det var! Kunde inte förstå varför det var tufft! Efter fem minuter gav jag upp och då kommer jag på att jag visst glömt att räkna med själva viktkorgen... Sicken tur, det var alltså inte benen det var fel på! Däremot blev de aningen mosiga efter dessa tunga minuter. På det igen men jag pallade inte 20min, stannade på 15 och sedan fick det bli två 10:or. Det blev alltså inte de intervaller jag tänkt med det blev rätt bra träning ändå.

Blev ett smärre avbrott i 15minutersintervallen pga klantighet...Sådärja, nu är vi tillbaka till ordningen - vad ska jag träna i morgon då?
//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar