onsdag 31 januari 2018

I plan to fail?

Om citatet "Failing to plan, is planing to fail" stämmer så ligger jag ganska risigt till. Jag är rätt så dålig på att planera min träning. I stora drag har jag väl koll på hur jag tänker mig upplägget över tid, men den veckovisa detaljplaneringen finns inte. Jag vet inte om det spelar jättestor roll för min del, men det gör det iallafall inte lättare att bestämma vad jag ska träna varje dag. Idag körde Andreas 4x10min zon4 och jag var snabb på att stjäla hans upplägg med tröskelträning. Hoppade upp på testcykeln och drog igång uppvärmingen samtidigt som jag funderade på hur långa intervaller jag skulle köra. 2x20min bestämde jag tillslut. Andreas var nere i källaren och mekade cykel i rummet bredvid medan jag tränade, men han höll sig undan bra så det störde inte. Jag har väldigt svårt för att ta i ordentligt om någon är i närheten. Däremot fick han stå ut med latinomusik på repeat 😁

Knäppte inga bilder idag, men här är en bild från 2014. Såg väl likadant ut idag.

Over the hump, imorgon kör vi torsdag!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar