fredag 26 januari 2018

FreDax - 80km grådask och 45sekunders kräkintervaller

Eftersom jag är relativt väderkänslig och vi bestämt utecykling på lördag, kände jag att det inte var läge att utmana mitt klena sinne med skånsk vinter även idag. Andreas fick därför cykla ensam och det gjorde han ordentligt. 80km tog han sig och av bilderna att döma var det lika jäkla grått i hela nordvästra Skåne. Han rullade på sin mountainbike och höll sig till pulszon 2.Själv myste jag till det med en timmes testcykel i källaren ackompanjerat av Mittman Mix. Jag körde väl något av ett mjukispass den här gången också, 10x45sek på så högt motstånd och så hög kadens jag orkade. Inte världens tuffaste träning kanske, men verkligen kräkvarning när man tar i så in i på varje intervall.

Alla kommentarer angående likheter med kattdjur vad gäller axlar och armar undanbedes ;)


Förresten, är det nån som har koll på något lopp som går inom en snar framtid? Jag tycker nämligen det verkar som om Herr Nilsson håller på att formtoppa... i januari...

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar