torsdag 14 december 2017

Lågkadensintervaller

Idag har det regnat snö här igen, verkligen skittrist. Skolgården på jobbet består till större delen av gegga och barnen är ute och leker med samma leksaker och trampcyklar som de har året om, inga snögubbar blir byggda och inga pulkor att åka på. Sen kommer de in blöta och leriga från topp till tå... Precis innan jag skulle cykla hem kom ett välkommet pling i telefonen, det var Andreas som frågade om jag ville ha skjuts. JA TACK!

Förutom att beklaga mig över vädret har jag fixat några julklappar under eftermiddagen. Tänkte att jag skulle försöka ordna de flesta hemmavid och slippa åka till parkeringskaoset och trängseln på köpcentrat.

Sen har jag cyklat i källaren också. Under kvällen igår ändrade jag min sagda plan att köra 3x10min och bestämde mig istället för 5x3min lågkadens. Eftersom jag inte ville begå samma misstag som igår la jag mig på en nivå som inte var på gränsen av vad jag klarar utan lite lägre. Istället kunde jag gå lite högre i kadens mot slutet.

Här kan man också köra intervaller - throwback till Storhogna 9 augusti i år :)


Imorgon är det fredag :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar