onsdag 13 december 2017

I Andreas fotspår

Dags att köra lite ordentlig träning på monarken även för min del nu. Skulle klämma en omgång 4x10min, såsom Andreas gjorde igår, men jag failade en aning. Jag gick på hårt i första intervallen, blev överhettad och öppnade källardörren och ökade alla fläktar inför nästa intervall. Drog på hårt till en början på den också med fick så jäkla ont i magen att jag bröt efter 8.30. Andreas kom ner i källaren och påpekade att det kanske berodde på att jag blev för kall om magen. Han stängde en fläkt och drog ner den andra. Jag tog en paus på 10minuter istället för 5 och magen kändes bättre så jag körde igång igen. Jag tog det lite lugnare i den tredje intervallen och det gick bra, men den sista avbröt jag efter 8min. Jag tyckte att benen inte orkade mer, men jag vet inte om det kanske snarare var huvudet som sa ifrån...

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag måste lära mig att inte gå ut för hårt. Bättre att kunna öka på slutet än att misslyckas.


Andreas körde styrketräning medan jag cyklade och sedan en återhämtningsrull. Hans plan för morgondagen är lågkadens 3x10min. Tror väl att jag går i hans fotspår igen och gör detsamma.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar