söndag 17 december 2017

Äntligen en bra känsla på intervallerna

En bra helg är snart slut och nu har vi fem arbetsdagar att jobba av innan julhelgen. Vi har hunnit med   glögg, rullat julgodis och jag skickade iväg ett paket med julklappar till Norrland idag. Vi har fortfarande några klappar kvar att fixa, men det ska väl ordna sig i veckan.

Har faktiskt köpt en julklapp till mig själv redan, en ny platt/lock-tång 😊

På träningsfronten har jag äntligen kört ett bra pass på rätt motstånd och med rätt puls, inte börjat för hårt och kraschat halvvägs... Det känns skönt och taggande inför kommande träning. Egentligen är det ju distans på schemat om söndagarna, men jag ville hellre köra en väl genomförd intervallträning för att komma på rätt köl igen. Valde att köra 3x20min i zon4 och totalt 2h10min rulltid. Bra underhållning hade jag undertiden också, kollade såklart på "På spåret" och sen dagens CX-tävling från Namur.

Nu ska jag snart göra Hilda sällskap tror jag.Nattinatti
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar