tisdag 12 december 2017

4X10 på tröskel


Vilken berg- och dalbana, hade väl inte min bästa dag men det är väl då man får bekänna färg. Skyller lite på dålig sömn efter USA-resan plus annat. Krigade dock allt vad jag kunde och jag tror att utan min målmedvetna skalle hade detta slutat med 3x3min på sweatspot…


Nu körde jag 4x10min och låg högt i kadens och då får man ju hög puls. Visst gick jag ut lite hårt men sånt är det ju, ingen av er väntar på mig i starten på ett långlopp har jag märkt. Blev så illa tvungen att släppa en liten aning i intervall 3 och 4 men pulsen släppte då absolut inte för det. Tröskel skulle det ju vara men idag lät jag det bli lite vakna nu då Nilsson eller men för helvete då.

Snö har vi fått här nere förresten, säkert någonstans mellan 1-2cm. Hela skåne har i princip stått stilla sedan i natt, imponerande!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar