fredag 29 december 2017

3tim daxljus men det finns ju lysrör!


Mellandagarna trillar på och om mina testcykelpass på något sätt hade varit giltiga i Rapha Festive 500, ja då hade jag förlängesedan varit klar. Nu är det ju såklart inte så och inget jag bryr mig särskilt mycket om, jag har haft fokus på helt annat, men bra kämpat alla ni som nu närmar er målet eller som redan är klara.

Jag har tänkt tanken flera gånger att det vore ju skitenkelt om man bodde i ett varmare landet eller åkte till ett dylikt över jul. Vad jag hörde så verkar fler ha kommit på denna ljusa idé inför nästa år. Om någon undrar, jag är på!


Idag var jag dock ut och luftade benen i 3tim, skönt trots att det var ganska rå luft. Körde lite runt halvön här hemma och upp på ett väldigt kladdigt berg. Efter ett tag började jag Längta hem till min espressomaskin och min appleTV nere i källaren vid monarken, det gick aldrig över;)

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar