söndag 12 november 2017

Vilken tur x2

Foto: Ulrika


Vilken fin cykeltur! Och vilken tur med vädret, förhållandevis varmt och lite soligt! Jag hade bokat in en Kullabergscykling med Ulrika och Erika idag och jag var lite orolig för väderleken. Både fredag och lördag var det blåsigt, kallt och blött, men det blev ju kanon idag!

Vi möttes upp i Mölle och jag körde väl dit två gånger eftersom jag glömde min gps den första gången... å det går ju inte för sig att cykla utan att logga rundan! Vi kom iväg vid tio-tiden som planerat och började med stigarna på östra Kullaberg, sedan en vända upp till fyren, tillbaka in i skogen och sedan de fina stigarna till Svanshall. Därifrån tuggade vi asfalt tillbaka till Mölle. Det var bitvis ovanligt lerigt på Berget. Ett område där det brukar vara mestadels torra stigar var nu helt megalerigt, så passa att det inte gick cykla vissa partier. Jag antar att det är kossornas går där +alla Kullamannen Trali-löpare som slitit upp underlaget. Vanligtvis är det en smal stig, nu var det 2-3 meter bred lerväg. I övrigt var det fantastiskt fint i skogen 👌

Foto: UlrikaFoto: Ulrika

Vi var ute i 3h25min, cyklad tid 3h och landade på Mölle Krukmakeri efteråt och åt världens godaste gulasch tillsammans med Andreas. Han hade cyklat stationär cykel under tiden vi var ute och stod och lurpassade vid sidan av vägen när vi kom farandes.

Tripp, Trapp, Trull eller Erika, Ulrika och jag
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar