onsdag 1 november 2017

Tröskelträsket

Hej då oktober, välkommen november och med det slut på "vilomånad" och start på vintersäsongsträning!

Andreas tjyvstartade igår, som ni kanske noterat. Jag körde igång idag med 3x15min på monarken. Egentligen hade jag planerat för 10-minutersintervaller, men när jag kommit till minut 8 i den första bestämde jag mig för att trampa vidare till 15. Andreas drog av två tjugor.

Sol i sinnet!
Vi fortsätter våra försök att bli lite mindre stela i kroppen genom att lägga in stretching några dagar i veckan. Det är helt klart välbehövligt och verkligen skönt efteråt. Styrketräningen fortsätter vi också med någon gång varje vecka. Jag känner mig riktigt motiverad att köra igång med att bli snabbare och starkare till nästa säsong!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar