torsdag 23 november 2017

Stop whining!

Jag tar vid där jag slutade igår, körde mina 3x10minuter på låg kadens idag. Det var ungefär lika jobbigt som jag föreställt mig att det skulle vara. Benen var inte superpigga efter gårdagens intervaller. Det blev inte några rekordwatt men det gick riktigt bra ändå, blev ordentligt trött och det är ju meningen :)Vad som också är riktigt bra är att jag inte har några som helst problem att gå ner i källaren och träna. Tidigare år har jag haft mer eller mindre monarkångest men i år är jag mestadels taggad att träna. Det känns som att det är en bra förutsättning för att dels få träningen gjord men också för att träna med kvalitét. Det är ju bara som så att det är lika bra att gilla läget för höst- och vintersäsongen är lång, så jag säger som Arnold://Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar