tisdag 14 november 2017

Skyndat långsamt

TröskelTisdag idag så det är väl klart man ställer upp. Jag ska inte säga att jag gled igenom mina 3x15min på 92-96kadens men det kändes bra. Lade mig lite högre idag (ungefär 8W) och fixade det på lägre puls än sist. Jag har varit småförkyld ett tag men hoppas med detta att det snart är ett minne blått… Nästa gång ska jag köra riktigt stenhårt och se var det landar. Med ungefär 3-5 pulsslag högre så undrar jag om jag inte når en tydlig wattökning mot förra hösten. Idag låg jag så pass snällt i pulsen att jag medvetet pressade upp den lite extra ibland.

Hösten börjar kännas bra och vi båda börjar få ordning på kost stretch och styrketräning utöver cykelträningen såklart. Vi har inte varit helt kuranta och har därför skyndat långsamt och försökt att sova på proffsnivå, det sista man vill är att dra på sig något eländiskt tillstånd som vägrar ge med sig.

En bra hjälp i kostdjungeln.


//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar