lördag 25 november 2017

Oj då redan lördag och rekordwatt

Ibland går allt så himla fort, igår tex då hade vi så mycket att stå i att vi glömde bort, ja du läste rätt, vi glömde bort att skriva här.
Gårdagens träning var ju sanslöst slitjobbig men jag fick den gjord och kom återigen ut på andra sidan med rekordwatt. Jag har ju min hårdaste vecka nu så jag försöker att visa tänderna som aldrig förr, men visst att det går bra nu är kul. Det är ju en sak att säga att den här veckan är tänkt att vara hårdast i 4veckors-perioden och en helt annan att leverera just det. 


Idag, om ni orkar läsa mer om min träning, körde jag bla lite kortare intervaller. Det är grafen här ovanför, 1:or på drygt 100kadens. Jag körde med 3.8kp i korgen och åter igen klämde jag ur mig ett wattrekord med råge. Alla tio låg bra över 410W, inte så pampigt för de flesta kanske men för mig är det en ordentlig höjning. Hela passet var drygt 2tim.

Du har väl inte missat att följa @beingandy på instagram.
Nu väntar ett distanspass under morgondagen innan kroppen får unna sig en lite lugnare vecka.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar