fredag 17 november 2017

Kör Bara Kör

Äntligen fredag gott folk! Helgen har såklart firats in med lite monarkcykling efter jobbet. Jag körde en timme och tjugo minuter lättrull. Detta eftersom jag har haft två dagar med rätt så tuff träning och imorgon planerar jag att göra ett FTP-test och då vill jag inte vara helt sopslut i kroppen. Förutom cyklingen gjorde jag några styrkeövningar på källargolvet. Det har blivit lite färre tillfällen med styrketräning den senaste tiden och det beror mest på att vi har gjort det utomhus, men nu är det både mörkare och kallare ute så det har inte blivit av. Ska försöka få till det i källaren istället.

Andreas testade att köra 5x3min på betydligt högre motstånd än vad han "borde" klara av. Det var uppenbarligen svinjobbigt, men han fixade det! Ibland är det bra att lägga mer vikt i korgen än man tror att man klarar för att testa sin gräns och pressa sig ordentligt. Det är lätt att hela tiden hamna i sin bekvämlighetszon där hjärnan säger "mer än så här klarar du inte" och då når man ju inte dit man vill.


Då ser vi väl alla fram emot en lördag imorgon och jag ser fram emot 20 minuter pannbensträning.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar