måndag 20 november 2017

Kallt idag

Ja eller kallare än innan då, men i alla fall så pass att luften känns skön att andas istället för rå och fuktig. Runt nollan° men det ska tyvärr vända uppåt igen.

Ingen träning för min del idag, Andreas körde en timmes lätt cykling och styrka efter det. Igår var det distanssöndag som genomfördes på monarken med CX-race som tidsfördriv. I lördags körde jag ett FTP-test här nere i källaren... ja, eller jag försökte i alla fall. Jag är uppenbarligen korkad/har hybris, för jag drog igång med en jädra fart och tyckte att det här går ju förjäkla bra! Det höll i ganska exakt fyra minuter sen var jag helt kaputt, fick plocka av vikter och sänka kadensen. Jag var på väg att avbryta vid ett antal tillfällen men jag tuggade mig igenom de 20 minuterna trots allt. Vilket totalt misslyckande och det är inte första gången jag gör samma misstag - att gå ut för hårt, att jag aldrig lär mig.

Veckans GC-bild:
"Jag tror jag har punka!"


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar