söndag 19 november 2017

Imorgon blir det vila

En vecka hård träning har nått sin ände, imorgon väntar en vilodag och då är det mycket som måste bli gjort. Ibland är jag mer trött efter en vilodag, med säkerhet mer stressad i alla fall. Där efter dvs på tisdag går startskottet på en ännu hårdare vecka men sånt får man ju tåla om man nu inte gillar det vill säga. Man vill ju vara med i leken…


Veckan som gått har varit bra, träningsschemat har fungerat och jag har orkat köra riktigt hårt när det så varit tänkt. Jag har satt två personbästa och jag har vågat cykla lugnt när schemat sagt åt mig att göra det. Där har vi ett framgångsrecept för mig om inte livet kommer emellan nu under vinter, men det kommer det såklart att göra. Var så säker.

Medan jag tränade var Yvonne iväg på "hemligt uppdrag" i några timmar och om ungefär en vecka får jag veta vad hon fixat med. Nu har även hon rullat monark plus kört styrka. Bra söndag!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar