onsdag 22 november 2017

Festen fortsätter

Trots att jag var extremt lockad och sugen på en kopp igår, hoppade jag över kaffet efter jobbet till förmån för monarkcykling av lättare sort plus lite styrka. Idag var Andreas i full gång med träning när jag kom hem så jag hade all anledning att njuta av den godaste koppen kaffe på länge 👌 Efter fikat tvättade jag en cykel ute på gården och sen var det min tur att cykla. Jag körde samma upplägg som Andreas gjorde igår, 4x10min. Jag la lite mer vikt i korgen än jag gjort tidigare och se minsann, jag höll ut hela vägen med en bra kadens och fin puls.Andreas körde 3x10 på 60kadens och det tänker jag härma imorgon. Han körde faktiskt rekordsiffror med nästan 10watt! Kan inte garantera att jag klarar av att göra samma bedrift...

Här är en bild från Bockstensturen i år. Jag fick tydligen inte nog av att cykla efter loppet. Efter målgång klev jag av och tog emot medaljen, hoppade upp på cykeln igen och cyklade genom mattältet...
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar