torsdag 5 oktober 2017

Vem säljer frysta bullar?! och CX på söndag

Igår åkte vi ner i källaren båda två. Monarkcykling i en timme utan planerade intervaller. Det var liksom den enda vettiga aktivitet som funkade med väderläget som bjöds under kvällen. Jag rullade lugnt och drog några 45sekunders pulshöjare på hög kadens, kändes bra.
Jag försökte förresten köpa kanelbullar på vägen hem från jobbet igår vid 14-tiden. Gick in på Café&Bistro, letade efter kanelbullar men hittade inga, frågade och fick till svar: "Jag ska se om vi har några, ett ögonblick.  Här, jag hittade några i frysen som du kan få köpa." Va?? Säljer caféet frysta kanelbullar på kanelbullens dag? Eh, nej tack.

Idag har vindarna lugnat sig en del allt eftersom och vi pratade lite löst om rullskidor men det slutade med en promenad. Jag som spenderat arbetsdagen i skogen har faktiskt skrapat ihop 17310 steg så här långt.

Imorgon och på lördag tänkte vi cykla ute, en dag på Berget och en i Ängelholm, det ska bli kul! På söndag ska vi packa ner kaffetermosen i en rygga, ta båten över sundet och kolla cx-tävling i Helsing ør vid Marienlyst slott: http://www.ckkcyclocrossevent.dk

Vi brukar sticka över och kolla på den tävlingen, kul och fartfyllt! Damelit startar kl.13, herrarna 14.15, juniorer och masterklasserna kör tidigare under dagen.

Åsa Erlandsson står med i anmälningslistan även i år. Arkiv bild från 2014.För övrigt klurar Andreas vidare i frågan om vilken cykel han ska satsa på till nästa år, det ingen lätt nöt att knäcka minsann. Vi får väl se vad han kommer fram till så småningom.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar